Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu prilejul Sărbătorii "Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală"
Mesaj de felicitare cu prilejul Sărbătorii "Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală"

Stimați  colegi, prieteni,
lucrători în cadrul Consiliului raional Dubăsari, consilieri raionali, Primari, Viceprimari, consilieri locali, lucrători în domeniul Administrației Publice Locale,

vin cu cele mai calde urări de bine, sănătate, noroc și prosperitate pentru fiecare dintre Dumneavoastră cu prilejul Zilei Autonomiei Locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală, sărbătoare pe care o marcăm, începând cu 1 februarie 2013.
Ținând cont de faptul, că activăm în condiții complicate, aflându-ne în zona de securitate, raionul Dubăsari a optat tot timpul pentru descentralizarea și consolidarea autonomiei  locale.
Anume pentru că în toți acești ani ați ținut piept și continuați să țineți piept intemperiilor  vremii, cu dăruire de sine vă implicați în soluționarea diverselor probleme cu care se confruntă locuitorii satelor noastre, vă străduiți să puneți umărul la dezvoltarea localităților, la îmbunătățirea condițiilor de trai al oamenilor, Vă aduc sincere mulțumiri, dorindu-vă curaj, perseverență, putere de voință de a  merge înainte.
Numai împreună vom putea izbuti, vom asigura un stat cu un sistem bun, funcțional.
Sunt sigur că și în continuare vom munci întru apărarea intereselor legitime ale cetățenilor noștri, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a colectivităților noastre locale.
 
 

Cu respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare cu prilejul Sărbătorii "Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta